POSTIOSOITE:

Logisafe Oy
Rusthollintie 113
FI-05100 Röykkä


YHTEYSHENKILÖT:

Reijo Kivilehto
turvallisuusneuvonantaja, hallituksen puheenjohtaja

Prosessi-insinööri Reijo Kivilehdon asiantuntemus perustuu pitkään uraan mm. AGAlla sekä Gasumin konsulttina ja turvallisuusneuvonantajana. Hän on toiminut asiantuntijana useimmissa Suomessa tehdyissä LNG-kuljetuskalusto-hankinnoissa vuodesta 1995. Hänen on työskennellyt erityisesti jakeluun liittyvien hankkeiden vetäjänä sekä jakelun kehittämisen johtotehtävissä.

Tel. +358 400 511 826

E-mail Reijo.Kivilehto(at)Logisafe.fi

 

Anne Kivilehto
kemikaalien käytönvalvoja, talousvalmentaja, toimitusjohtaja

Kauppatieteiden maisteri Anne Kivilehto on kerännyt kokemuksensa mm. av-viestinnän yrityksissä talouspäällikkönä ja konepajateollisuudessa talouspäällikkönä ja varatoimitusjohtajana.

Tel. +358 40 825 3314

E-mail Anne.Kivilehto(at)Logisafe.fi

 

 

Reijo Luukkanen
projektipäällikkö

Reijo Luukkasella on laaja kokemus kryosäiliöiden ja  -putkistojen hankinnasta ja asennuksesta, kaasuasemien kunnossapidosta sekä  käyttöohjeiden laadinnasta ja käyttäjien koulutuksesta. Hän on osallistunut myös LNG- ja muiden kryonesteiden teknisen käytön standardien valmisteluun. Hyväksytyn kaasuasennusliikkeen vastuuhenkilö.

Tel.+358 400 511 824

E-mail Reijo.Luukkanen(at)Logisafe.fi

 

Risto Manninen
turvallisuusasiantuntija

Risto Mannisella on 10 vuoden viranomais- ja turvallisuussuunnittelukokemus; tästä ajasta 3 vuotta Kainuun pelastuslaitoksen riskienhallinnan ja varautumisen tulosyksikön päällikkönä. Palopäällystötehtävissä hän on lisäksi työskennellyt Suomussalmen kunnan palopäällikkönä ja Puolangan kunnan palopäällikkö-rakennustarkastajana. Osaaminen kemikaalien turvalliseen käyttöön ja varastointiin on syntynyt mm. suuren kaivoksen ja kemian tehtaan turvallisuuspäällikkönä. Kaivosturvallisuuden asiantuntijatehtävät ovat hänelle tuttua työtä. Koulutukseltaan hän on rakennusmestari ja suorittanut lisäksi palopäällystötutkinnon. Risto Manninen toimii Pohjois-Suomen projekteissamme vastuu/yhteyshenkilönä.

Tel.+358 44 266 1631

E-mail Risto.Manninen(at)Logisafe.fi

Logisafe Oy
Rusthollintie 113
FI-05100 Röykkä 
Reijo Kivilehto
turvallisuusneuvonantaja,
hallituksen puheenjohtaja

Tel. +358 400 511 826

Reijo.Kivilehto(at)Logisafe.fi
Anne Kivilehto
kemikaalien käytönvalvoja,
talousvalmentaja, toimitusjohtaja

 
Tel. +358 40 825 3314
Anne.Kivilehto(at)Logisafe.fi