TALOUSVALMENNUS

Talousalan ammattilainen palveluksessasi

Oletko kaivannut tueksesi talousalan ammattilaista, jonka kanssa käydä läpi yrityksesi toimintaa, sen vahvuuksia ja heikkouksia?

Henkilökohtainen coach auttaa sinua ymmärtämään yrityksesi taloutta ja löytämään taloudenpidon punaisen langan. Saat apua esimerkiksi kustannuslaskentaan, budjettien tekoon ja seurantaan, hinnoitteluun ja projektiseurantaan. Näiden ei tarvitse olla monimutkaisia eikä vaikeita toteuttaa ollakseen toimivia ja täyttääkseen tehtävänsä.

Kauppatieteiden maisteri Anne Kivilehdolla on pitkä kokemus erikokoisista yrityksistä. Niin talouspäällikkönä kuin varatoimitusjohtajana toiminut Anne tuntee pk-yritysten taloushuolet ja niistä yrittäjälle koituvan ahdistuksen.

”Yrityksen taloutta tulee seurata ajantasaisesti. Ulkoinen kirjanpito on aina jälkijättöistä. Ajantasainen sisäinen talouden seuranta antaa yrittäjälle tietoa toiminnan suunnittelua ja päätöksentekoa varten, siksi siihen tulee panostaa”, hän neuvoo.

Yrityksen menestyksellistä toimintaa ja taloudellista tulosta ei kannata perustaa sattumaan, sillä sattumaa ei voi toistaa.

 

Logisafe Oy
Rusthollintie 113
FI-05100 Röykkä 
Reijo Kivilehto
turvallisuusneuvonantaja,
hallituksen puheenjohtaja

Tel. +358 400 511 826

Reijo.Kivilehto(at)Logisafe.fi
Anne Kivilehto
kemikaalien käytönvalvoja,
talousvalmentaja, toimitusjohtaja

 
Tel. +358 40 825 3314
Anne.Kivilehto(at)Logisafe.fi